Oplossing voor schuine wanden

Oplossing voor schuine wanden

Laatst bijgewerkt op: 12 - 12 - 2013 | 10:00

Schuine muren kunnen vaak een obstakel zijn om spullen netjes om te bergen, omdat kasten hier vaak niet passen. BNDeStemWonen verzamelde enkele handige opbergmethoden, speciaal voor schuine muren!

Rollenrailsysteem

Het rollenrailsysteem is eenvoudig toe te passen. Met dit systeem creeert u extra bergruimte achter schuivende deuren. Afhankelijk van de toepassing en de grootte van het oppervlak kunt u kiezen uit een pakket met één rail of een pakket met dubbele rails aan de bovenzijde. Er zijn ook pakketten met een rail aan de onderzijde. Het railsysteem en het plaatmateriaal voor de deuren zijn ieder apart verkrijgbaar bij de meeste kluswinkels.

Schuivend opbergsysteem

Het schuivend opbergsysteem is vergelijkbaar met het rollenrailsysteem, alleen in dit geval schuift u de deuren in plaats van dat u ze rolt. Het plaatmateriaal voor de schuifdeuren is exlusief en is in twee maten verkrijgbaar.

Zelf maken: opbergbox

Deze verrijdbare opbergbox is speciaal ontworpen voor onder schuine daken. Het bouwpakket is verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf-zaken en is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. De kast is precies op maat te maken en past dus altijd perfect onder uw schuine muur! Zie afbeelding

reacties (5)
Tags: Opbergen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

Zelf vloerverwarming aanleggen

Wil jij deze winter ook genieten van een aangenaam warme vloer in huis? Of wil je gewoon een verwarmingssysteem dat energiezuinig is én zorgt voor een betere luchtkwaliteit? Dan is vloerverwarming een aantrekkelijke optie die gemakkelijker te realiseren is dan je denkt. Ga daarom aan de slag met onderstaande tips voor het zelf aanleggen van vloerverwarming.

Meer
 

Welke stijl kies jij voor je interieur?

Als het aankomt op de inrichting van je interieur heb je een overvloed aan keuzes. De woonstijl is hierbij een belangrijke factor die bepalend is voor de uitstraling van een woonruimte. Maar welke woonstijlen zijn er? Wij zetten drie bekende stijlen voor je op een rij.

Meer
Ogenblik geduld. Laden...